Boek nu

Boot Hotel Restaurant De Barge

Boek nu

aankomst
vertrek

Coronamaatregelen

Lieve gasten,

Onze chef-kok staat ook tijdens deze coronacrisis dagelijks klaar om diner voor onze hotelgasten te voorzien. Enkel op dinsdag en woensdag is er geen mogelijkheid tot diner gezien dit de vaste sluitingsdagen van het restaurant zijn.

VANAF 8 MEI is ons terras ook opnieuw elke dag open, in de namiddag voor een lekker drankje en hapje, vanaf 18u00 (behalve dinsdag en woensdag) voor het restaurant en dit ook voor niet-hotelgasten! Wees van harte welkom op ons zonnig terras. Uiteraard worden de nodige veiligheidsmaatregelen omtrent corona gerespecteerd. 

Corona

Boot-hotel De Barge

Welkom op de website van boot-hotel De Barge, ongetwijfeld het origineelste hotel van Brugge. 


De Barge, ooit een binnenschip dat het kanaal Brugge-Gent bevoer, heden omgetoverd tot een uiterst sfeervol & charmant driesterrenhotel.

Er wacht u steevast een warm, persoonlijk onthaal. "Service" is hier geen ijdel woord: onze ervaren en toegewijde bemanning staat u graag bij met tips en weetjes over Brugge om zo uw verblijf onvergetelijk te maken.

THE CAPTAINS TABLE

Ons restaurant “The Captains Table” staat voor een verfijnde en hedendaagse keuken, maar ook echte klassiekers met een twist kunt u steeds op onze menukaart terugvinden. U kunt eveneens kiezen uit heerlijke verse kreeft of oesters uit het homarium of éen van onze aangepaste seizoensgerechten. Naast onze vernieuwde menukaart kunt u van woensdag tot en met zondag opteren voor een snelle lunch.