Boek nu

Boot Hotel Restaurant De Barge

Boek nu

aankomst
vertrek

Covid Maatregelen

De overheid eist dat u bij het inchecken uw Covid Safe Ticket (CST) laat zien.
Als u niet gevaccineerd bent, kunt u een CST krijgen na een PCR-test.
Indien u geen CST kunt overleggen, kunt u toch bij ons overnachten, maar heeft u geen toegang tot de openbare ruimtes zoals het restaurant en de bar. Het ontbijt wordt dan op de kamer geserveerd.
Voor alle andere informatie verwijzen wij u naar de officiële webpagina van onze overheid: https://www.info-coronavirus.be/nl/.

Corona

Boot-hotel De Barge

Welkom op de website van boot-hotel De Barge, ongetwijfeld het origineelste hotel van Brugge. 


De Barge, ooit een binnenschip dat het kanaal Brugge-Gent bevoer, heden omgetoverd tot een uiterst sfeervol & charmant driesterrenhotel.

Er wacht u steevast een warm, persoonlijk onthaal. "Service" is hier geen ijdel woord: onze ervaren en toegewijde bemanning staat u graag bij met tips en weetjes over Brugge om zo uw verblijf onvergetelijk te maken.

THE CAPTAINS TABLE

Ons restaurant “The Captains Table” staat voor een verfijnde en hedendaagse keuken, maar ook echte klassiekers met een twist kunt u steeds op onze menukaart terugvinden. U kunt eveneens kiezen uit heerlijke verse kreeft of oesters uit het homarium of éen van onze aangepaste seizoensgerechten. Naast onze vernieuwde menukaart kunt u van woensdag tot en met zondag opteren voor een snelle lunch.