Boek nu

Boot Hotel Restaurant De Barge

Boek nu

aankomst
vertrek

Coronamaatregelen

Goed nieuws!

Ons hotel en restaurant zijn open voor mensen met een kamerreservering en we hopen ons restaurant binnenkort weer voor iedereen te kunnen openen!

Uiteraard voldoen we aan alle maatregelen tegen Covid-19.

Dus, indien u alsnog een leuk weekend wenst te spenderen, alsnog een leuke shoppingtrip wil plannen of gewoon wenst te genieten van een mooie wandeling in onze stad, u bent van harte welkom. 

Met vriendelijke groeten, 

Team de Barge

Corona

Boot-hotel De Barge

Welkom op de website van boot-hotel De Barge, ongetwijfeld het origineelste hotel van Brugge. 


De Barge, ooit een binnenschip dat het kanaal Brugge-Gent bevoer, heden omgetoverd tot een uiterst sfeervol & charmant driesterrenhotel.

Er wacht u steevast een warm, persoonlijk onthaal. "Service" is hier geen ijdel woord: onze ervaren en toegewijde bemanning staat u graag bij met tips en weetjes over Brugge om zo uw verblijf onvergetelijk te maken.

THE CAPTAINS TABLE

Ons restaurant “The Captains Table” staat voor een verfijnde en hedendaagse keuken, maar ook echte klassiekers met een twist kunt u steeds op onze menukaart terugvinden. U kunt eveneens kiezen uit heerlijke verse kreeft of oesters uit het homarium of éen van onze aangepaste seizoensgerechten. Naast onze vernieuwde menukaart kunt u van woensdag tot en met zondag opteren voor een snelle lunch.