Online Reserveren

Controleer de beschikbaarheid & boek online

view general availability
Aankomst
Vertrek

©2018 Cubilis secure bookings

picThumb1 picThumb2 picThumb3 picThumb4 picThumb5 picThumb6

Restaurant

“The Captains table” befaamd voor haar gastronomie!

Brugge, befaamd voor haar gastronomie! Ons uitmuntend restaurant “The Captains table” staat daar borg voor. Gaat U voor heerlijk verse kreeft of oesters, eerst zorgvuldig gekozen uit ons Homarium of voor een of ander dagverse vis-, vlees of wildgerecht in het seizoen, U bent alvast de eregast en de chef aan het fornuis verheugd zich reeds om U de heerlijkste keuken, met liefde bereidt, voor te schotelen!

Na een boeiende dag bent U van harte welkom voor een verpozing aan onze gezellige bar of lounge. In een ontspannen sfeer kan U er genieten van een selectie streekbieren of een glaasje wijn, al dan niet vergezeld van een bord heerlijke oesters. 

U bent alvast eregast in onze gourmet bistro "The Captain’s Table" . De chef aan het fornuis staat borg voor een heerlijke keuken. Hij laat U steevast kiezen uit het aanbod van dagverse vis- en vleesgerechten, of misschien laat u zich wel verleiden door één van de diverse overheerlijke kreeftbereidingen of enkele oesters uit ons homarium? Het beperkt aantal zitplaatsen garandeert een perfecte service; reserveren is hier dus warm aanbevolen.

 

Dagelijks open van 18.30 tot 22uur en op de middag serveren we ook lunch tussen 12.00 en 14.00 uitgezonderd op maandag en dinsdag.

picBoei